gallery/attachments-Image-Logo-OV-4k_3

UPDATE CORONAVIRUS 7-5-2020

We hebben groen licht gekregen van het RIVM om weer meer te gaan behandelen, ook behandelingen op de praktijk en aan huis zijn weer mogelijk. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de paramedische beroepsverenigingen. Dit houdt onder andere in dat wij indien mogelijk 1,5 meter afstand houden en een strikt hygiëneprotocol naleven. 

De richtlijnen van de RIVM blijven van kracht, dat wil zeggen dat als u (ook milde!) symptomen heeft zoals neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38oC) u thuis moet blijven. Dit geldt ook voor u als uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten hebben. In deze gevallen kunt u NIET naar de praktijk komen maar neemt u telefonisch contact met ons op voor overleg. 

We zijn bereikbaar via de e-mail en de telefoon. Vindt u geen gehoor spreekt u dan alstublieft in dan bellen wij u terug zodra we in de gelegenheid zijn.

Marieke, Marion en Marjon

Fysiotherapie Optima Vita

Teylingerlaan 17a 

2171CB Sassenheim

0252 222366

06 20402576

info@optima-vita.nl

gallery/veilig-naar-de-fysiotherapeut corona
Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.

Afspraak maken?  

http://www.fysiotherapie-vondellaan-leiden.nl/attachments/Image/red-31172_643
http://www.fysiotherapie-vondellaan-leiden.nl/attachments/Image/computer-297173_643
http://fysiotherapie-vondellaan-leiden.nl/attachments/Image/therapeut-

U kunt ons bellen op 0252 222366 of 06 20402576. Mochten wij niet direct opnemen dan zijn we aan het behandelen en willen wij u vragen in te spreken op het antwoordapparaat. Als u die inspreekt bellen wij u dezelfde dag nog terug.

U kunt een e-mail sturen naar info@optima-vita.nl.  Wij bellen of mailen u binnen een dag terug voor het maken van een afspraak.

Wilt u direct in contact met uw eigen therapeut komen? Ga dan even naar deze pagina en klik op de tekst e-mail van uw therapeut.