Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Dit kan zijn door pijnklachten, maar bijvoorbeeld ook door verminderde kracht, stijfheid of moeite met het coördineren van het bewegen. Samen met de algemeen fysiotherapeut werk je aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven. 

Onze fysiotherapeuten behandelen patiënten individueel. Wij gaan samen met je aan het werk om je zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met jou naar jouw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met adviezen, oefeningen en fysiotherapeutische technieken streven we een zo optimaal mogelijk bewegend functioneren. De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kun je terecht bij de fysiotherapeut.

De algemeen fysiotherapeut verwijst zonodig door naar een andere specialisatie in onze praktijk, zoals bijvoorbeeld manuele therapiepsychosomatische fysiotherapie, of oedeemtherapie.

Direct een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Onze algemeen fysiotherapeuten zijn: